vidaXL Skrinka na TV, recyklovaný masív 140x30x45 cm [245914]

SKU
527315
187,35 € 156,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na TV z dreveného masívu predstavuje dekoratívny a zároveň praktický doplnok do vašej obývačky. Dá sa používať aj ako príručná skrinka, komoda či nízka skrinka.

Táto skrinka na TV z dreveného masívu predstavuje dekoratívny a zároveň praktický doplnok do vašej obývačky.

Dá sa používať aj ako príručná skrinka, komoda či nízka skrinka. Skrinka je vyrobená z recyklovaného masívu, ktorý pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých zbúraných stavieb a pozostáva z rôznych typov dreva, ako napríklad borovicového, tíkového, bukového, dubového, cédrového, mangového či akáciového dreva. Recyklované drevo sa preto vyznačuje vlastnosťami týchto typov dreva. Recyklované drevo je staré, zvetrané a usušené, a preto sa nezmršťuje ani neohýba. Vďaka zaujímavej textúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných. Známky opotrebovania a viditeľná textúra dreva odrážajú históriu jednotlivých kúskov nábytku a dodávajú skrinke príjemný a autentický vzhľad. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už ide o leštenie, natieranie alebo lakovanie. Nízka skrinka poskytuje množstvo priestoru na odkladanie časopisov, kníh, DVD nosičov a multimediálnych zariadení, ktoré tak budete mať vždy poruke. Na zadnej strane sa nachádzajú dva otvory na káble. Oceľové nohy skrinke dodávajú potrebnú stabilitu a umocňujú jej krásny industriálny štýl. Montáž je jednoduchá.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každá skrinka na TV jedinečná a trochu odlišná od ostatných; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív + oceľové nohy
Rozmery: 140 x 30 x 45 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Krásny vyrezávaný vzor na dviekach skrinky. S 2 skrinkami a 1 policou. Leštený; natieraný a lakovaný povrch. Jednoduchá montáž.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475603757
Produktové číslo výrobcu245914