vidaXL Nástenná TV polica biela 125x18x23 cm drevotrieska [806989]

SKU
543878
24,10 € 20,08 €
skladem, ihned k odeslání (1 ks)
Štýlová a moderná nástenná TV polica vytvorí ústredný prvok vo vašom domove. Táto nástenná polička je pevná a stabilná. Je vhodná na umiestnenie DVD prehrávačov, CD, AV komponentov, herných systémov, kníh, časopisov alebo iných dekoratívnych predmetov.

Táto štýlová a moderná nástenná TV polica vytvorí ústredný prvok vo vašom domove.

Táto nástenná polička je pevná a stabilná. Je vhodná na umiestnenie DVD prehrávačov, CD, AV komponentov, herných systémov, kníh, časopisov alebo iných dekoratívnych predmetov. Nástenný dizajn nezaberá veľa miesta a uvoľňuje cennú podlahovú plochu. Horná doska a spodná doska s asymetrickým dizajnom môžu byť inštalované v opačnej polohe, napríklad jedna vľavo a druhá vpravo. Ľahko sa čistí aj vlhkou handričkou. Tento nástenný stojan sa navyše ľahko montuje pomocou pribalených montážnych materiálov.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 125 x 18 x 23 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286594070
Produktové číslo výrobcu806989