vidaXL TV skříňka mexická borovice Corona 91 x 43 x 56 cm [282628]

SKU
527507
93,80 € 78,17 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vysoko kvalitná drevená TV skrinka je nábytok v mexickom Corona štýle. Voskované drevo z borovice vyžaruje rustikálny mexický šarm, ktorý bude skvelou súčasťou obývačky. Tento pevný a robustný TV stolík je vyrobený z masívneho borovicového dreva.

Táto vysoko kvalitná drevená TV skrinka je nábytok v mexickom Corona štýle.

Voskované drevo z borovice vyžaruje rustikálny mexický šarm, ktorý bude skvelou súčasťou obývačky. Tento pevný a robustný TV stolík je vyrobený z masívneho borovicového dreva. Pevná doska poskytuje stabilný a bezpečný povrch, na ktorý môžete umiestniť svoj televízor, ovocný kôš alebo vázu či iné dekoratívne predmety. Tento bočný stolík obsahuje dve zásuvky a otvorené oddelenie, ktoré poskytujú dostatok priestoru na ukladanie multimediálnych zariadení, kníh a ďalších položiek. Na zadnej strane má otvor pre káble. Montáž je jednoduchá.

Vlastnosti

Farba: Biele telo a hnedý vrch
Materiál: Borovicový masív
Rozmery: 91 x 43 x 56 cm (D x Š x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Inšpirované mexickým štýlom nábytku `Corona`. S 2 zásuvkami a 1 priečinkom. Jednoduchá montáž.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883681979
Produktové číslo výrobcu282628