vidaXL Rohová záhradná lavička z paliet, drevo, sivá [44698]

SKU
520601
63,90 € 53,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Rohová záhradná lavička z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi. Drevená rohová lavička s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry.

Naša rohová záhradná lavička z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi.

Drevená rohová lavička s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry. Vonkajšia lavička z paliet je vyrobená z impregnovaného borovicového dreva, a preto je trvácna, odolná voči poveternostným vplyvom a šetrná k životnému prostrediu. Táto rohová lavička na terasu má pevnú konštrukciu a vyžaduje si len minimálnu údržbu. Keď rohovú vonkajšiu lavičku skombinujete s podložkami (nie sú súčasťou balenia), premení sa na pohodlné záhradné sedenie a poskytne vám a vašim hosťom optimálny komfort. Rohová záhradná lavička z paliet sa jednoducho montuje. Upozorňujeme, že drevo je prírodný materiál, a preto sa na ňom môžu vyskytnúť určité nedokonalosti.

Vlastnosti

Farba: Sivá
Materiál: Impregnované borovicové drevo
Rozmery: 110 x 65 x 55 cm (Š x H x V)
Výška sedadla od zeme: 25 cm

Doplňujúce informácie

Vhodné do exteriéru aj interiéru. Dá sa zostaviť na ľavú aj pravú stranu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475717157
Produktové číslo výrobcu44698