vidaXL Záhradné ležadlo so závesmi polyratanové sivé [45647]

SKU
520670
388,25 € 323,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Polyratanové ležadlo pre 2 osoby je dokonalou kombináciou štýlu a funkčnosti. Záhradné ležadlo je vyrobené z PE ratanu, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a dá ľahko čistiť. Vďaka práškovanému oceľovému rámu a hrubým mäkkým vankúšom je lehátko veľmi stabilné a pohodlné.

Toto polyratanové ležadlo pre 2 osoby je dokonalou kombináciou štýlu a funkčnosti.

Záhradné ležadlo je vyrobené z PE ratanu, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a dá ľahko čistiť. Vďaka práškovanému oceľovému rámu a hrubým mäkkým vankúšom je lehátko veľmi stabilné a pohodlné. Obliečky so zipsom sú odnímateľné a môžu sa prať. Toto dvojmiestne lehátko sa dá upraviť do 7 rôznych polôh z obidvoch strán, čo zvyšuje pohodlie počas sedenia a ležania. Závesy, ktoré sú prehodené cez rám so štyrmi stĺpikmi, dodávajú lehátku luxusný vzhľad, zabraňujú prístupu hmyzu a poskytujú tieň a súkromie. Keď si chcete užívať slnečné lúče, závesy sa dajú odstrániť a odložiť. Lehátka sa jednoducho montujú. V balení sa nachádza 1 dvojité záhradné ležadlo, 2 veľké podložky a 1 sada závesov.

Poznámka

Odporúčame súpravu zakrývať v prípade dažďa, snehu a mrazov.

Vlastnosti

Farba ratanu: Sivá
Farba podložiek a záclon: Tmavošedá
Materiál: PE (polyetylén) ratan + oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou
Materiál vankúšov a závesov: 100% polyester
Celkové rozmery: 197 x 140 x 180 cm (D x Š x V)
Hrúbka podložky: 6 cm

Doplňujúce informácie

Ležadlo sa dá nastaviť do 7 rôznych polôh. Závesy sa dajú odstrániť. Odolnosť voči poveternostným vplyvom. Balenie obsahuje 1 dvojité ležadlo, 2 veľké podložky a 1 sadu závesov.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475739777
Produktové číslo výrobcu45647