vidaXL Lehátko s podložkou polyratanové hnedé [44135]

SKU
520465
214,55 € 178,79 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pohodlné polyratanové záhradné ležadlo stelesňuje kombináciu štýlu a funkčnosti a stane sa stredobodom vašej záhrady alebo terasy! Vďaka vodeodolnému PE ratanu sa toto záhradné ležadlo ľahko čistí, je odolné a vhodné pre každodenné používanie.

Naše pohodlné polyratanové záhradné ležadlo stelesňuje kombináciu štýlu a funkčnosti a stane sa stredobodom vašej záhrady alebo terasy! Vďaka vodeodolnému PE ratanu sa toto záhradné ležadlo ľahko čistí, je odolné a vhodné pre každodenné používanie.

Lehátko je vybavené pevným oceľovým rámom s práškovaným povrchom, ktorý je veľmi stabilný a odolný. Obe strany lehátka sa dajú zdvihnúť a nastaviť do rôznych pozícií, aby umožnili čo najpohodlnejšie sedenie alebo ležanie. Hrubo polstrovaný, odnímateľný vankúš s penovou výplňou poskytne dokonalý komfort. Jednoducho udržiavateľná polyesterová obliečka vankúša sa dá zvliecť a oprať. Toto záhradné lehátko sa dá zložiť, keď sa nepoužíva a jednoducho sa montuje. Balenie obsahuje 1 záhradné ležadlo a 1 veľkú podložku.

Poznámka

Odporúčame ležadlo zakrývať v prípade dažďa, snehu a mrazov.

Vlastnosti

Farba: Hnedá a krémovo biela
Materiál: PE (polyetylén) ratan + oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou
Materiál poťahov podložiek: 100% polyester
Hrúbka podložky: 3 cm
Rozmery: 192 x 62 x (48-95) cm (Š x H x V)
Rozmery (zložené): 95,5 x 62 x 70 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Skladací dizajn. Nastaviteľná výška. Poťah podložky sa dá oprať. V balení sa nachádza jedno záhradné ležadlo a jedna podložka na sedadlo.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475607533
Produktové číslo výrobcu44135