vidaXL 5-dielna vonkajšia jedálenská súprava tmavo-sivá oceľová [44262]

SKU
519732
279,30 € 232,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jedálenská sada má roštový dizajn a dodá vašej terase, záhrade, alebo jedálni priemyselný nádych. Vysokokvalitná súprava záhradného stola a stoličiek je vyrobená z pevnej ocele, ktorá bola ošetrená elektroforetickou a následne aj práškovou povrchovou úpravou.

Táto jedálenská sada má roštový dizajn a dodá vašej terase, záhrade, alebo jedálni priemyselný nádych.

Vysokokvalitná súprava záhradného stola a stoličiek je vyrobená z pevnej ocele, ktorá bola ošetrená elektroforetickou a následne aj práškovou povrchovou úpravou. Aplikácia e-náteru (elektroforetického náteru) slúži na to, aby boli stôl a stoličky odolné voči hrdzi, poveternostným vplyvom a dlhodobému používaniu v exteriéri a prášková povrchová úprava napomáha zvyšovať ich trvácnosť. Jedálenské stoličky sa dajú poukladať na seba, aby nezaberali veľa miesta, keď sa nepoužívajú. Záhradné stoličky sa ľahko čistia a udržiavajú. Balenie obsahuje 1 stolík a 4 stohovateľné stoličky. Jedálenská súprava sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Tmavosivá
Materiál: Oceľ s elektroforetickým náterom a práškovou povrchovou úpravou
Rozmery stola: 80 x 80 x 72 cm (D x Š x V)
Rozmery stoličky: 42 x 63 x 84 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 42 cm
Hĺbka sedadla: 34,5 cm
Výška sedadla od zeme: 42 cm
Max. nosnosť (jedného sedadla): 110 kg

Doplňujúce informácie

Latkový dizajn. Odolnosť voči hrdzi a poveternostným vplyvom. Vhodné do exteriéru a interiéru. Jednoduchá montáž. V balení sa nachádza 1 stôl a 4 stohovateľné stoličky.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475612254
Produktové číslo výrobcu44262