vidaXL Nástenná skrinka dymový dub 34,5x34x90 cm spracované drevo

SKU
566441
42,80 € 35,67 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klasická závesná skrinka je určená na optimalizáciu vášho priestoru a vyzdobenie vášho domova! Pevný materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti. Skrinka je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí.

Táto klasická závesná skrinka je určená na optimalizáciu vášho priestoru a vyzdobenie vášho domova!.

Pevný materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti. Skrinka je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí.

Dostatok úložného priestoru

Úložná skrinka má 3 priečinky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru, aby ste mohli rôzne položky pekne usporiadať.

Široké využitie

Bočnú skrinku možno pripevniť aj na hornú časť komody. Hodí sa do vašej obývačky, spálne, či akéhokoľvek iného obytného priestoru.

Funkcia nástennej montáže

Túto skrinku je možné namontovať na stenu. Týmto spôsobom môžete maximalizovať svoju podlahovú plochu a udržiavať priestor čistý.

Funkcia zobrazenia predmetov

Tento kus nábytku do obývačky má pevnú dosku, na ktorú môžete umiestniť dekoratívne predmety, ako sú fotorámčeky a rastliny v kvetináčoch.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.Každý produkt je dodávaný s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.

Vlastnosti

Farba: Tmavý dub
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 34,5 x 34 x 90 cm (Š x H x V)

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720287085669
Produktové číslo výrobcu817441