vidaXL Závesná nástenná skrinka sivá 69,5x32,5x90 cm

SKU
566436
56,50 € 47,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klasická závesná skrinka je určená na optimalizáciu vášho priestoru a vyzdobenie vášho domova! Pevný materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti. Skrinka je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí.

Táto klasická závesná skrinka je určená na optimalizáciu vášho priestoru a vyzdobenie vášho domova!.

Pevný materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti. Skrinka je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí.

Dostatok úložného priestoru

Úložná skrinka má 3 priečinky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru, aby ste mohli rôzne položky pekne usporiadať.

Funkcia nástennej montáže

Túto bočnú skrinku je možné namontovať na stenu. Týmto spôsobom môžete maximalizovať svoju podlahovú plochu a udržiavať priestor čistý.

Funkcia zobrazenia

Domáci organizér má pevnú dosku, na ktorú môžete umiestniť dekoratívne predmety, ako sú fotorámčeky a rastliny v kvetináčoch.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.Každý produkt je dodávaný s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.

Vlastnosti

Farba: Sivý dub sonoma
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 69,5 x 32,5 x 90 cm (Š x H x V)

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720287085256
Produktové číslo výrobcu817400