vidaXL Záhradná posteľ so slnečníkom polyratanová čierna [47398]

SKU
524503
251,30 € 209,42 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vonkajšia ratanová sedacia súprava so slnečníkom má elegantný a ergonomický dizajn, a tak predstavuje pútavý doplnok do záhrady či do iných vonkajších priestorov. Sedacia súprava je ručne upletená z kvalitného PE ratanu a na jeho sedadle a operadle sa nachádzajú mäkké a na dotyk jemné krémovo biele podložky.

Táto vonkajšia ratanová sedacia súprava so slnečníkom má elegantný a ergonomický dizajn, a tak predstavuje pútavý doplnok do záhrady či do iných vonkajších priestorov.

Sedacia súprava je ručne upletená z kvalitného PE ratanu a na jeho sedadle a operadle sa nachádzajú mäkké a na dotyk jemné krémovo biele podložky. PE je ratan je stopercentne vodovzdorný a odolný voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu či usadzovaniu nečistôt, ľahko sa čistí a je navyše šetrný voči životnému prostrediu, vďaka čomu sa táto súprava nepoškodí a zachová si svoju kvalitu počas celého roka. Priložený slnečník, vyrobený z polyesteru odolného voči vyblednutiu, je ideálny na blokovanie škodlivých slnečných UV lúčov. Odnímateľná sedačka a zadné vankúše zaručujú maximálne pohodlie pri sedení. Slnečník sa dá vybrať a odložiť, vďaka čomu sa táto súprava môže použiť aj bez slnečníka, aby ste si mohli užívať slnko. Stolička pod nohy sa dá podľa vašich požiadaviek odstrániť.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: PE ratan, oceľ potiahnutá práškom, látka (100% polyester)
Rozmery stoličky: 130 x 58 x 77 cm (Š x D x V)
Rozmery podnožky: 119 x 54 x 36 cm (D x Š x V)
Priemer slnečníka: 1,8 m
Hrúbka podložky na sedadlo: 6 cm
Hrúbka podložky na operadlo: 4 cm
Odnímateľné poťahy: áno

Doplňujúce informácie

Má odnímateľnú stoličku pod nohy. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8719883796659
Produktové číslo výrobcu47398