vidaXL Záhradná taburetka z paliet, červená podložka, čierna, drevo [277409]

SKU
534484
64,15 € 53,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Záhradná taburetka z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie. Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry.

Naša záhradná taburetka z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie.

Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry. Podložku môžete navyše zložiť a využívať taburetku aj ako konferenčný stolík! Vonkajšia taburetka je vyrobená z impregnovaného borovicového dreva, a preto je trvácna, odolná voči poveternostným vplyvom a šetrná k životnému prostrediu. Táto taburetka na terasu má pevnú konštrukciu a vyžaduje si len minimálnu údržbu. Záhradná stolička sa dodáva spolu s mäkkou podložkou s hustou výplňou, ktorá poskytuje optimálny komfort pri sedení. Záhradná taburetka sa jednoducho montuje. Upozorňujeme, že drevo je prírodný materiál, a preto sa na ňom môžu vyskytnúť určité nedokonalosti.

Vlastnosti

Farba podložky: Červená
Materiál: Borovicové drevo s čiernou impregnáciou
Rozmery (s podložkou): 60 x 60 x 35 cm (Š x H x V)
Hrúbka podložky: 10 cm

Doplňujúce informácie

Vhodné do exteriéru aj interiéru. V balení sa nachádza 1 taburetka s odnímateľnou podložkou na sedadlo.

Farbačervená
VýrobcavidaXL
EAN8719883709147
Produktové číslo výrobcu277409