vidaXL Záhradná taburetka z paliet s čiernymi podložkami drevo [3052351]

SKU
533294
63,15 € 52,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Záhradná paletová taburetka vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie. Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky rustikálnu atmosféru.

Naša záhradná paletová taburetka vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie.

Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky rustikálnu atmosféru. Podložku môžete navyše zložiť a využívať taburetku aj ako konferenčný stolík! Vonkajšia taburetka je vyrobená z borovicového dreva, a preto je trvácna, odolná voči poveternostným vplyvom a šetrná k životnému prostrediu. Táto taburetka na terasu má pevnú konštrukciu a vyžaduje si len minimálnu údržbu. Záhradná stolička sa dodáva spolu s mäkkou podložkou s hustou výplňou, ktorá poskytuje optimálny komfort počas sedenia. Záhradná taburetka sa jednoducho montuje. Upozorňujeme, že drevo je prírodný materiál, a preto sa na ňom môžu vyskytnúť určité nedokonalosti.

Vlastnosti

Farba: Čierna a biela
Materiál: Borovicové drevo, látka (100% polyester)
Celkové rozmery: 60 x 61,5 x 30,4 cm (Š x H x V)
Hrúbka podložky na sedadlo: 10 cm

Doplňujúce informácie

Vhodné do exteriéru aj interiéru.

V balení sa nachádza

1 x Taburetka z paliet
1 x Podložka na sedadlo

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8719883900995
Produktové číslo výrobcu3052351