vidaXL Záhradná taburetka z paliet, drevo [45767]

SKU
524330
41,95 € 34,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Záhradná taburetka z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie. Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry.

Naša záhradná taburetka z paliet vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť alebo si užívať pekné počasie.

Drevená taburetka s nadčasovým paletovým dizajnom vnesie do vašej záhrady, na terasu či do obývačky nádych rustikálnej atmosféry. Môžete ju využívať aj ako podnožku či konferenčný stolík! Záhradná taburetka je vyrobená z impregnovaného borovicového dreva, a preto je trvácna, odolná voči poveternostným vplyvom a šetrná k životnému prostrediu. Táto taburetka na terasu má pevnú konštrukciu a vyžaduje si len minimálnu údržbu. Keď sa záhradná stolička skombinuje s podložkami (nie sú súčasťou balenia), poskytne vám a vašim hosťom optimálny komfort. Záhradná taburetka sa jednoducho montuje. Upozorňujeme, že drevo je prírodný materiál, a preto sa na ňom môžu vyskytnúť určité nedokonalosti.

Vlastnosti

Farba: Prírodná farba dreva
Materiál: Impregnované borovicové drevo
Rozmery: 60 x 60 x 25 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Vhodné do interiéru aj exteriéru.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883692913
Produktové číslo výrobcu45767