vidaXL Záhradný stôl Ø80x75 cm tvrdené sklo a polyratan čierny [310604]

SKU
563474
105,85 € 88,21 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Polyratanový záhradný stôl stelesňuje kombináciu štýlu a funkčnosti, a tak sa zaručene stane stredobodom vašej záhrady, terasy či iného obytného priestoru. Vonkajší stôl s oceľovým rámom s práškovým nástrekom obaleným polyratanom je trvácny.

Náš polyratanový záhradný stôl stelesňuje kombináciu štýlu a funkčnosti, a tak sa zaručene stane stredobodom vašej záhrady, terasy či iného obytného priestoru.

Vonkajší stôl s oceľovým rámom s práškovým nástrekom obaleným polyratanom je trvácny. Doska stola je navyše vyrobená z tvrdeného skla, vďaka čomu sa ľahko čistí. Vďaka ľahkej konštrukcii sa záhradný stôl jednoducho presúva.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Polyratan, oceľ potiahnutá práškom, tvrdené sklo
Rozmery: 80 x 75 cm (Priemer x V)
Hrúbka skla: 5 mm

Doplňujúce informácie

S ochrannou gumou na sklo. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286089811
Produktové číslo výrobcu310604