vidaXL Záhradný stôl 240x90x74 cm, polyratan a akáciový masív [310070]

SKU
533667
247,55 € 206,29 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Štýlový polyratanový záhradný stôl sa stane stredobodom vašej záhrady alebo terasy!Jedálenský stôl je vyrobený z PE ratanu, takže sa ľahko čistí, je odolný a vhodný na každodenné používanie. Oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou stolu dodáva potrebnú pevnosť a stabilitu.

Tento štýlový polyratanový záhradný stôl sa stane stredobodom vašej záhrady alebo terasy!Jedálenský stôl je vyrobený z PE ratanu, takže sa ľahko čistí, je odolný a vhodný na každodenné používanie.

Oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou stolu dodáva potrebnú pevnosť a stabilitu. Doska stola je vyrobená z akáciového masívu, tvrdého tropického dreva, ktoré je trvácne a odolné voči poveternostným vplyvom, a je ošetrená olejovým náterom. Vďaka remeselnému opracovaniu a krásnej textúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných. Stôl má ľahkú konštrukciu, a tak sa dá jednoducho premiestniť.

Dôležitá poznámka

Farba jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý jedálenský stôl jedinečný. Odporúčame stôl zakrývať v prípade dažďa, snehu a mrazov, aby sa čo najdlhšie zachovala jeho kvalita.

Vlastnosti

Farba: Hnedá a čierna
Materiál: PE ratan, akáciový masív s prírodným olejovým náterom, oceľ s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery stola: 240 x 90 x 74 cm (D x Š x V)
Rozmery drevenej dosky (jednej): 84 x 56 cm (D x Š)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286086384
Produktové číslo výrobcu310070