vidaXL Vonkajší slnečník s oceľovou tyčou 300 cm, tehlový [47317]

SKU
562762
86,50 € 72,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vonkajší slnečník predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi. Slnečník je vyrobený z polyesteru, ktorý nevybledne a je odolný voči UV žiareniu, vďaka čomu vám poskytne optimálnu ochranu pred slnkom a ľahko sa čistí.

Tento vonkajší slnečník predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi.

Slnečník je vyrobený z polyesteru, ktorý nevybledne a je odolný voči UV žiareniu, vďaka čomu vám poskytne optimálnu ochranu pred slnkom a ľahko sa čistí. Slnečník má pevný oceľový podstavec v tvare kríža pre lepšiu stabilitu. Pevná oceľová tyč spolu so 6 trvácnymi rebrami zabezpečujú výbornú stabilitu a dlhú životnosť slnečníka. Záhradný slnečník sa dá jednoducho otvárať a zatvárať pomocou kľukového mechanizmu. Výrobok sa jednoducho montuje. Upozorňujeme, že sa odporúča látku slnečníka ošetriť impregnačným sprejom v prípade, že bude vystavený silnému dažďu.

Vlastnosti

Farba: Tehlová
Materiál: Látka (100 % polyester), oceľ
Celkové rozmery: 300 x 250 cm (Priemer x V)
Rozmery krížového podstavca: 100 x 60 cm (D x Š)
Priemer tyče: 42 mm

Doplňujúce informácie

So vzduchovým ventilom a kľukovým mechanizmom. So 6 rebrami. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883763255
Produktové číslo výrobcu47317