vidaXL Vonkajší slnečník s kovovou tyčou bordovočervený 300 cm [313752]

SKU
565278
75,10 € 62,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantný slnečník predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi. Slnečník je vyrobený z polyesteru, ktorý nevybledne a je odolný voči UV žiareniu, vďaka čomu vám poskytne optimálnu ochranu pred slnkom a ľahko sa čistí.

Tento elegantný slnečník predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi.

Slnečník je vyrobený z polyesteru, ktorý nevybledne a je odolný voči UV žiareniu, vďaka čomu vám poskytne optimálnu ochranu pred slnkom a ľahko sa čistí. Slnečník má tyč s priemerom 38 mm a dá sa namontovať na váš pôvodný stojan alebo do stredu stola s otvorom na slnečník. Exkluzívny dizajn vám umožní slnečník podľa potreby nakloniť, aby zatienil aj zapadajúce slnko. Pevná oceľová tyč spolu so 6 trvácnymi rebrami zabezpečujú výbornú stabilitu a dlhú životnosť slnečníka. Tento záhradný slnečník sa dá jednoducho otvárať a zatvárať pomocou kľukového mechanizmu.

Poznámka

Odporúčame látku slnečníka ošetriť impregnačným sprejom v prípade, že bude vystavený silnému dažďu.

Vlastnosti

Farba: Bordovo červená
Materiál: Látka, oceľ
Celkové rozmery: 300 x 245 cm (Priemer x V)
Priemer tyče: 38 mm

Doplňujúce informácie

S vetracím otvorom a kľukovým mechanizmom. Má 6 rebier. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbačervená
VýrobcavidaXL
EAN8720286164341
Produktové číslo výrobcu313752