vidaXL Pohovka v tvare L s vankúšmi polyratanová sivá [318585]

SKU
552219
188,55 € 157,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Štýlová a pohodlná pohovka v tvare L vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi. Táto záhradná pohovka je vyrobená z oceľového rámu s práškovým nástrekom a je stabilná a odolná.

Táto štýlová a pohodlná pohovka v tvare L vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi.

Táto záhradná pohovka je vyrobená z oceľového rámu s práškovým nástrekom a je stabilná a odolná. Vďaka PE ratanu odolným voči poveternostným vplyvom sa terasová súprava ľahko čistí a je vhodná na každodenné používanie. Túto pohovku možno vďaka jej ľahkej konštrukcii jednoducho premiestniť tak, aby vyhovovala akémukoľvek prostrediu. Nahusto polstrované vankúše vám tiež poskytnú extra pohodlie.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Farba ratanu: Sivá
Farba podložky: Antracitová
Materiál: PE ratan, oceľ s práškovou povrchovou úpravou, látka (100% polyester)
Rozmery: 161,5 x 113 x 80 cm (Š x H x V)
Hĺbka sedadla: 50 cm
Šírka sedadla: 105/155 cm
Výška sedadla od zeme: 38 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 60 cm
Hrúbka podložky na sedadlo: 3 cm
Veľkosť vankúša za chrbát: 40 x 40 x 14 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Pohovka v tvare písmena L
5 x Podložka na operadlo
1 x Sedák na sedačku

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286816530
Produktové číslo výrobcu318585