vidaXL Záhradná podnožka sivá masívna borovica [806579]

SKU
547548
52,05 € 43,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená záhradná podnožka vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi. Vonkajšia podnožka je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je pevná a stabilná.

Naša drevená záhradná podnožka vám poskytne ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi.

Vonkajšia podnožka je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je pevná a stabilná. Navyše má aj modulárnu konštrukciu, takže je úplne flexibilná a jednoducho sa premiestňuje, aby sa hodila do každého priestoru.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Uskladnenie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Farba: Sivá
Materiál: Borovicový masív
Rozmery: 63,5 x 63,5 x 28,5 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286658932
Produktové číslo výrobcu806579