vidaXL Záhradné ležadlo hliník a textilén sivohnedé [310523]

SKU
541043
91,90 € 76,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Ležadlo kombinuje štýl a funkčnosť, a bude vynikajúcim doplnkom na sedenie vo vašej záhrade, na terase, pri bazéne alebo v inom vonkajšom obytnom priestore. Ležadlo má robustný hliníkový rám, vďaka čomu je trvácne a stabilné.

Toto ležadlo kombinuje štýl a funkčnosť, a bude vynikajúcim doplnkom na sedenie vo vašej záhrade, na terase, pri bazéne alebo v inom vonkajšom obytnom priestore.

Ležadlo má robustný hliníkový rám, vďaka čomu je trvácne a stabilné. Operadlo sa dá nastaviť tak, aby ste si na ležadle mohli posedieť aj poležať, a tak vám poskytne maximálny komfort. Denná posteľ je extra vysoká, a tak sa z nej dá ľahko postaviť.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte nábytok na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak budete výrobok skladovať vonku, zakryte ho vodovzdorným obalom. Po daždi alebo snežení utrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zabezpečte dostatočné prúdenie vzduchu, aby nábytok nepoškodila vlhkosť.

Vlastnosti

Farba: Sivohnedá
Materiál: Textilén, hliník so strieborným práškovaným povrchom
Dimensions: (170-193) x 60,5 x (96-51) cm (L x W x H)

Doplňujúce informácie

Nastaviteľný. Jednoducho sa z neho dá postaviť. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286086766
Produktové číslo výrobcu310523