vidaXL Záhradná lavička 220 cm impregnovaná borovica [318425]

SKU
552218
80,95 € 67,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená záhradná lavica je ideálnou voľbou pre relaxáciu a trávenie voľného času v exteriéri so svojimi priateľmi alebo rodinou. Je vyrobená z impregnovaného borovicového dreva, vďaka čomu je trvácna a odolná voči korózii. Záhradná lavička je preto vhodná na vonkajšie použitie.

Táto drevená záhradná lavica je ideálnou voľbou pre relaxáciu a trávenie voľného času v exteriéri so svojimi priateľmi alebo rodinou.

Je vyrobená z impregnovaného borovicového dreva, vďaka čomu je trvácna a odolná voči korózii. Záhradná lavička je preto vhodná na vonkajšie použitie. Na tejto lavičke si užijete svoj voľný čas naozaj skvele!.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Materiál: Borovicové drevo, zelená impregnácia
Rozmery: 220 x 36 x 44 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Odolné voči korózii. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286849248
Produktové číslo výrobcu318425