vidaXL Záhradná lavička 180 cm teakový masív [316632]

SKU
551589
278,35 € 231,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená záhradná lavička so štýlovým, no zároveň praktickým dizajnom dodá vašim vonkajším priestorom úplne nový vzhľad! Tíkový nábytok je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad.

Táto drevená záhradná lavička so štýlovým, no zároveň praktickým dizajnom dodá vašim vonkajším priestorom úplne nový vzhľad! Tíkový nábytok je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad.

Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Ak si chcete zaobstarať záhradný nábytok, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, tíkové drevo je pre vás ako stvorené. Krásna povrchová úprava dodáva drevu teplý farebný odtieň. Vyznačuje sa rafinovaným vzhľadom, ktorý okamžite zapadne do záhrad a dvorov zariadených v akomkoľvek štýle. Poskytne vám ideálne miesto na oddychovanie v romantickej záhrade na chate alebo v blízkosti idylického záhradného jazierka.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám ho ochrániť vodotesným krytom.

Vlastnosti

Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody
Rozmery: 180 x 60 x 90 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 172 cm
Hĺbka sedadla: 50 cm
Výška sedadla od zeme: 45 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 67 cm

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286597439
Produktové číslo výrobcu316632