vidaXL Záhradné kreslo s podložkami, polyratan, čierne [310220]

SKU
530582
99,05 € 82,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zaobstarajte si toto kreslo a vytvorte si pôsobivé oddychové miesto, kde si budete môcť vychutnávať príjemné slnečné popoludnia či letné večery. Vonkajšia pohovka je vyrobená z trvácneho PE ratanu s oceľovým rámom s práškovou povrchovou úpravou, vďaka čomu je pevná, robustná a odolná voči poveternostným vplyvom.

Zaobstarajte si toto kreslo a vytvorte si pôsobivé oddychové miesto, kde si budete môcť vychutnávať príjemné slnečné popoludnia či letné večery.

Vonkajšia pohovka je vyrobená z trvácneho PE ratanu s oceľovým rámom s práškovou povrchovou úpravou, vďaka čomu je pevná, robustná a odolná voči poveternostným vplyvom. Pohovka z PE ratanu, ktorý je vhodný do každého počasia, sa dá ľahko očitiť, je trvácna a vhodná na každodenné používanie. Podložky s hustou výplňou a extra hlboké moderné sedadlo vám prinesie dokonalý relax. Pohovka má ľahkú konštrukciu a modulárny dizajn, a preto ju môžete bez problémov premiestňovať po dome.

Poznámka

Pohovku odporúčame zakrývať v prípade dažďa, snehu a mrazov.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Farba podložiek: Krémovo biela
Materiál: PE ratan, oceľ s práškovou povrchovou úpravou, látka (100% polyester), eukalyptus s povrchovou úpravou v podobe tíkového dreva
Rozmery: 76 x 67 x 60 cm (Š x H x V)
Rozmery sedadla: 60 x 59 cm (Š x H)
Výška sedadla od zeme: 34 cm
Hrúbka podložky na sedadlo: 5 cm
Rozmery vankúša: 60 x 45 cm (D x Š)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Jednomiestna sedačka
1 x Podložka na sedadlo
1 x Podložka na operadlo

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286073605
Produktové číslo výrobcu310220