vidaXL Vysoký regál biely 80x30x210 cm drevotrieska [806537]

SKU
547540
62,75 € 52,29 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vysoká skrinka sa dá perfektne zakomponovať do vášho súčasného interiéru, ktorému dodá rustikálny vzhľad. Táto knižnica má pevný kovový rám, ktorý zaisťuje jej pevnosť, odolnosť a dlhodobú životnosť.

Táto vysoká skrinka sa dá perfektne zakomponovať do vášho súčasného interiéru, ktorému dodá rustikálny vzhľad.

Táto knižnica má pevný kovový rám, ktorý zaisťuje jej pevnosť, odolnosť a dlhodobú životnosť. Má 6 políc, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru na uloženie a vystavenie zbierky kníh, časopisov, dokumentov alebo dekoratívnych predmetov, ako sú fotorámiky a zberateľské predmety. Úložný regál sa ľahko čistí vlhkou handričkou a navyše sa dá použiť aj ako 2 menšie skrinky.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska, kov
Rozmery: 80 x 30 x 210 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286568279
Produktové číslo výrobcu806537