vidaXL Extra vysoké skladacie seniorské záhradné lehátko červené hliníkové [47914]

SKU
534654
128,70 € 107,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Seniorské záhradné lehátko je navrhnuté pre starších ľudí, aby boli v pohodlí pri spánku, opaľovaní alebo čítaní. Je ideálne pre vonkajšie použitie, napríklad na terase, záhrade, v parku, pri bazéne, na pláži atď.

Naše seniorské záhradné lehátko je navrhnuté pre starších ľudí, aby boli v pohodlí pri spánku, opaľovaní alebo čítaní.

Je ideálne pre vonkajšie použitie, napríklad na terase, záhrade, v parku, pri bazéne, na pláži atď. Táto denná posteľ je vybavená nastaviteľným operadlom, ktoré umožňuje starým ľuďom ľahnúť si tak pohodlne, ako potrebujú. Rám je vyrobený z ľahkého, ale stabilného hliníka, ktorý udrží celkovo 110 kg a starší občania ho môžu pohodlne prenášať. Toto lehátko je mimoriadne vysoké, takže líhanie a vstávanie z neho je jednoduché aj pre starších ľudí. Priedušný textilén odolný voči poveternostným vplyvom poskytuje pevnú oporu a maximálny komfort. Vďaka skladaciemu dizajnu sa toto lehátko dá ľahko uskladniť, keď sa práve nepoužíva.

Vlastnosti

Farba: Červená
Materiál: Hliník, textilén
Rozmery: 210 x 70 x 39,5 cm (D x Š x V)
Maximálna nosnosť: 110 kg

Doplňujúce informácie

Ľahký pre jednoduché prenášanie. Extra vysoké pre ľahké vstávanie a líhanie. Ideálne pre starších ľudí. Nastaviteľné operadlo. Skladací dizajn umožňuje jednoduchú prepravu a skladovanie.

Farbačervená
VýrobcavidaXL
EAN8719883760032
Produktové číslo výrobcu47914