vidaXL Vyrezávaný nočný stolík 40x30x50 cm masívne akáciové drevo [320231]

SKU
522134
87,45 € 72,87 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená nočná skrinka s vyrezávanými vzormi bude nadčasovým doplnkom vášho interiéru. Tento nočný stolík je vyrobený z masívneho akáciového dreva s prírodnou povrchovou úpravou. Jedná sa o tvrdé drevo s hustými vláknami. Hrubé akáciové drevo má pevnosť, aby unieslo váhu a tiež odolalo opotrebovaniu časom.

Naša drevená nočná skrinka s vyrezávanými vzormi bude nadčasovým doplnkom vášho interiéru.

Tento nočný stolík je vyrobený z masívneho akáciového dreva s prírodnou povrchovou úpravou. Jedná sa o tvrdé drevo s hustými vláknami. Hrubé akáciové drevo má pevnosť, aby unieslo váhu a tiež odolalo opotrebovaniu časom. Vďaka rôznofarebným vyrezávaným vzorom je táto skrinka do spálne s krásnym dizajnom stabilná, odolná a pútavá. K jej pevnosti prispievajú aj nožičky. Robustná horná časť skrinky je ideálna na umiestnenie dekoratívnych predmetov, ako sú vázy alebo rastliny v kvetináčoch. Skrinka s 1 dvierkami poskytuje dostatok úložného priestoru na prehľadné uloženie poznámkových blokov, kníh a rôznych iných predmetov.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Rôzne farby
Materiál: Masívne akáciové drevo s prírodnou úpravou, masívne mangovníkové drevo
Rozmery: 40 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

S 1 dvierkami. Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Farbaviacfarebné
VýrobcavidaXL
EAN8720286060469
Produktové číslo výrobcu320231