vidaXL Príves na bicykel pre psa červeno-sivý oxfordská látka železo

SKU
580683
96,25 € 80,21 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Praktický príves na bicykel pre psov bude skvelým doplnkom pre vášho domáceho maznáčika a umožní vášmu miláčikovi užiť si pohodlnejšiu cestu. Odolný rám: Železo je pevný a tvrdý materiál. Je to solídny favorit v priemyselnej a nábytkárskej výrobe.

Tento praktický príves na bicykel pre psov bude skvelým doplnkom pre vášho domáceho maznáčika a umožní vášmu miláčikovi užiť si pohodlnejšiu cestu.

Odolný rám

Železo je pevný a tvrdý materiál. Je to solídny favorit v priemyselnej a nábytkárskej výrobe. So železným rámom je cyklistický príves robustný a spoľahlivý, čo vám dáva pokoj pri jazde na ceste.

Pohodlný príves na bicykel

Tento nákladný príves na bicykel je vyrobený z oxfordskej tkaniny a má kryt z PVC, ktorý ochráni vášho domáceho maznáčika pred mrholením. V spodnej časti je navyše čierna nosná doska pre pohodlný priestor.

Pohodlný dizajn

Predné a zadné dvierka na zips uľahčujú nastupovanie a vystupovanie, a sieťované okná a strecha so zipsom umožňujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri a udržiavajú vášho domáceho maznáčika počas cesty v chlade.

Bezpečná jazda

Príves na bicykel má dve veľké kolesá, ktoré umožňujú plynulé a bezpečné cestovanie na rôznych miestach a odrazky na vonkajšej strane poskytujú viditeľnosť v tme. Navyše vlajka môže zvýšiť bezpečnosť v premávke.

Široké využitie

Tento prívesný vozík pre domáce zvieratá je ideálny na prepravu malých psov a domácich miláčikov, a ľahko sa pripojí k vášmu bicyklu. Dá sa použiť aj na prepravu potravín, kempingového vybavenia, športových potrieb alebo čohokoľvek, čo si potrebujete vziať so sebou!

Vlastnosti

Farba: Červená a sivá
Materiál: Oxford tkanina, železo, PVC
Celkové rozmery: 125 x 64 x 66 cm (Š x H x V)
Rozmery kabíny: 50 x 70 x 50 cm (D x Š x V)
Dĺžka vlajky: 139 cm
Maximálna nosnosť: 45 kg
Nosnosť oja: 3-11 kg

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VýrobcavidaXL
EAN8720845769161
Produktové číslo výrobcu93831