vidaXL Skladací viacúčelový vozík pre domáce zvieratá čierny [171019]

SKU
547646
55,00 € 45,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vozík pre domáce zvieratá je ľahký a dobre vetraný. Je určený pre menšie zvieratá, ako napríklad mačky, psy, králiky a podobne. Tento skladací vozík s dizajnom typu „všetko v jednom“ sa dá použiť aj ako batoh alebo taška pre domácich miláčikov.

Tento vozík pre domáce zvieratá je ľahký a dobre vetraný.

Je určený pre menšie zvieratá, ako napríklad mačky, psy, králiky a podobne. Tento skladací vozík s dizajnom typu „všetko v jednom“ sa dá použiť aj ako batoh alebo taška pre domácich miláčikov. Je to dokonalá voľba pre majiteľov psov alebo mačiek, pretože je ľahký a dobre vetraný. Vďaka pevnej sieťovine na troch stranách, vytvorí pohodlný úkryt pre vášho chlpatého priateľa. Dvere na zips sa dajú vyhrnúť hore alebo dole. Z tohto dôvodu sa do neho jednoducho vstupuje a vystupuje. Tento vozík pre domáce zvieratá sa tiež môže pochváliť 2 úložnými vreckami na zips na prenášanie drobností, ako sú hračky, maškrty atď. Je vyrobený z kovu a textílie, a je veľmi trvácny.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Látka, kov
Rozmery: 40 x 25 x 55 cm (D x Š x V)
Dĺžka rukoväte: 50 cm
Nosnosť: 10 kg

Doplňujúce informácie

Vyrobený z vodoodolnej látky, ktorá sa dá oprať. Pevný kovový rám. Skladací dizajn na jednoduché skladovanie. Má vrecká na zips. Má sieťovinové dvere a okná.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286204948
Produktové číslo výrobcu171019