vidaXL Veľká vonkajšia králikáreň, hnedo biela 204x45x85 cm, drevo [170844]

SKU
551110
148,35 € 123,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vytvorte svojim chlpatých kamarátom pohodlné miestečko na bývanie s našou prémiovou drevenou králikárňou! Táto kvalitná dvojposchodová králikáreň poskytuje priestranný a útulný prístrešok pre malé zvieratá, najmä králiky.

Vytvorte svojim chlpatých kamarátom pohodlné miestečko na bývanie s našou prémiovou drevenou králikárňou! Táto kvalitná dvojposchodová králikáreň poskytuje priestranný a útulný prístrešok pre malé zvieratá, najmä králiky.

Má naozaj všetranné použitie, pretože predstavuje vhodné miesto na hru a výcvik, no zároveň v nej budú vaše zvieratá v bezpečí. Králikáreň je vyrobená z jedľového masívu s náterom, ktorý je pre zvieratá bezpečný a zaručuje dlhú životnosť. Asfaltová strieška ochráni vašich chlpatých kamarátov pred nepriaznivým počasím, Vyvýšené okraje sa postarajú o to, aby boli vaše malé zvieratá v bezpečí, suchu a teple, a to najmä počas upršaných dní. Zviera môže jednoducho prejsť na vyššie poschodie po praktických rampách na obidvoch stranách. Králikáreň je navrhnutá tak, aby si nevyžadovala náročnú údržbu, a preto je vybavená odnímateľným dnom pre jednoduché čistenie. Vonkajší výbeh s trvácnym oplotením poskytuje dostatočné prúdenie vzduchu a postará sa o to, aby sa zvieratá nedostali von a aby boli chránené pred dravcami. Uzamykacie dvierka chránia vašich domácich miláčikov a umožňujú jednoduchý prístup. Králikáreň sa ľahko montuje pomocou montážneho príslušenstva, ktoré nájdete v balení.

Dôležitá poznámka

Odporúčame králikáreň umiestniť pod prístrešok. Takto bude mať dlhšiu životnosť.

Vlastnosti

Farba: Biela a hnedá
Materiál: Jedľový masív s náterom, preglejka
Rozmery: 204 x 45 x 85 cm (D x Š x V)
Vnútorné rozmery: 189 x 37 x 82,5 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Trvácne pletivo zo železných drôtov s práškovou povrchovou úpravou. Asfaltová strecha odolná voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Rebrík s protišmykovým povrchom na jednoduchý prístup na poschodie na obidvoch stranách. Obsahuje odnímateľný vysúvací podnos pre ľahké čistenie. Dostatočné vetranie oknom. Uzamykateľné dvierka pre väčšiu bezpečnosť . Ideálne pre králiky, morčatá a iné malé zvieratá.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883737676
Produktové číslo výrobcu170844