vidaXL Úložný box na vinyly, biely 71x34x36 cm, kompozitné drevo [800117]

SKU
527185
43,10 € 35,92 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Odložte si všetky vinylové platne do tohto elegantného a nadčasového úložného boxu. Je štýlový a praktický a predstavuje ideálne a bezpečné miesto na usporiadanie vašej hudobnej zbierky.

Odložte si všetky vinylové platne do tohto elegantného a nadčasového úložného boxu.

Je štýlový a praktický a predstavuje ideálne a bezpečné miesto na usporiadanie vašej hudobnej zbierky. Dva priečinky poskytujú množstvo úložného priestoru na platne a poslúžia aj ako skvelé miesto na odkladanie ďalších doplnkov k vašej kolekcií, ako sú náhradné ihly, látky na čistenie platní a podobne. Zadná strana skrinky je vyrobená z kvalitného kompozitného dreva a má rovnakú hrúbku ako polica a bočné panely, vďaka čomu je dostatočne pevná a trvácna, a tak dokáže uniesť ťažké LP a vinylové platne. Dá sa dokonca použiť aj ako prepravný box. Okrem toho ho môžete používať aj vo zvislej polohe, kedy poslúži ako štýlová kartotéka do kancelárie alebo pracovne, praktický organizér do spálne či nočný stolík. Tento úložný box na platne sa postará o to, aby ste mali doma vždy poriadok, a tak je presne tým, čo potrebujete! Box sa ľahko čistí a montuje.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 71 x 34 x 36 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

S 2 poličkami. Robustná zadná strana pre správnu ochranu vinylových platní. Môže sa použiť aj ako prepravný box. Môže sa umiestniť vodorovne aj zvisle.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883672786
Produktové číslo výrobcu800117