vidaXL Úložná skrinka, biela 60x29,5x90 cm, drevotrieska [801134]

SKU
528482
54,85 € 45,71 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka veľmi pekne zapadne do interiéru, pretože vytvorí harmonickú symbiózu so zariadením miestnosti. Môžete ju využívať ako kancelársku skrinku, skladovací regál či skrinku do detskej izby. Skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je mimoriadne trvácna a stabilná.

Táto skrinka veľmi pekne zapadne do interiéru, pretože vytvorí harmonickú symbiózu so zariadením miestnosti.

Môžete ju využívať ako kancelársku skrinku, skladovací regál či skrinku do detskej izby. Skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je mimoriadne trvácna a stabilná. Skrinka má 6 priečinkov v tvare kocky, ktoré sa postarajú o to, aby na odložené veci nesadal prach. 3 otvorené priečinky a 3 priečinky s dvierkami poskytujú množstvo priestoru na prehľadné odkladanie každodenných potrieb, ako napríklad kníh, fotiek, rastlín či iných dekorácií, a tak budete mať v obývačke, študovni, spálni či v iných miestnostiach vždy poriadok. Polica sa jednoducho montuje. V balení sa nachádza aj sada skrutiek a návod na montáž.

Poznámka

Nedovoľte, aby na ňu vaše deti vyliezali alebo vliezali pod ňu. Kvôli bezpečnosti môže byť knižnica umiestnená iba na podlahe a nesmie byť zavesená na stene.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 60 x 29,5 x 90 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 3 otvorenými a 3 uzatvorenými priečinkami v tvare kocky. Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883869926
Produktové číslo výrobcu801134