vidaXL TV skrinka, masívne mangovníkové drevo 140x30x45 cm [246162]

SKU
524735
222,45 € 185,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Televízna skrinka bude nadčasovým doplnkom vo vašom interiéri. Táto HiFi skrinka je vyrobená z masívneho mangovníkového dreva a je veľmi stabilná a odolná. Mangovníkové drevo je husté a robustné tvrdé drevo, ktoré má na svojom povrchu krásne hnedé alebo zlaté pruhy a kontúry.

Televízna skrinka bude nadčasovým doplnkom vo vašom interiéri.

Táto HiFi skrinka je vyrobená z masívneho mangovníkového dreva a je veľmi stabilná a odolná. Mangovníkové drevo je husté a robustné tvrdé drevo, ktoré má na svojom povrchu krásne hnedé alebo zlaté pruhy a kontúry. Robustná vrchná doska je ideálna na uloženie televízora a stereo systémov, ale aj ozdobných predmetov, ako sú vázy alebo rastliny v kvetináčoch. TV stolík poskytuje dostatok miesta na úhľadné uloženie DVD prehrávačov, herných konzol, streamingových zariadení, nosičov médií, atď. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už ide o leštenie, maľovanie alebo lakovanie. Montáž je jednoduchá.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu a textúru, a preto je každý kus jedinečný a trochu odlišný od ostatných; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Mangový masív
Rozmery: 140 x 30 x 45 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S množstvom úložného priestoru. Leštený; natieraný a lakovaný povrch. Jednoduchá montáž.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475603825
Produktové číslo výrobcu246162