vidaXL TV stolík, recyklovaný masív [244582]

SKU
524683
137,45 € 114,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jedinečný drevený TV stolík pozostáva z dvoch častí, ktoré môžete poukladať do rôznych tvarov a vyžaruje z neho vintage šarm, a tak predstavuje výrazný doplnok do interiéru. TV stolík môžete využívať aj ako nízku skrinku, komodu či príručný stolík.

Tento jedinečný drevený TV stolík pozostáva z dvoch častí, ktoré môžete poukladať do rôznych tvarov a vyžaruje z neho vintage šarm, a tak predstavuje výrazný doplnok do interiéru.

TV stolík môžete využívať aj ako nízku skrinku, komodu či príručný stolík. TV stolík je ručne vyrobený z recyklovaného masívu, ktorý je stabilný, trvácny a krásny a má podobné vlastnosti ako napríklad tíkové, mangové či akáciové drevo a podobne. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie alebo lakovanie. Vďaka remeselnému opracovaniu a krásnej textúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných. Skrinka na TV s 2 poličkami navyše poskytujú množstvo priestoru na odkladanie multimediálnych zariadení, mediálnych nosičov či iných predmetov, ktoré si chcete vystaviť alebo ktoré by ste chceli mať vždy poruke. Vrchná časť TV skrinky sa dá zložiť dolu alebo ľubovoľne umiestniť tak, aby bol stolík širší alebo užší.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu, čo jednotlivým TV stolíkom dodáva na jedinečnosti. Farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív + nohy z kovaného železa
Rozmery (vrchná časť): 115 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
Rozmery (spodná časť): 115 x 30 x 19 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Odnímateľná; nastaviteľná vrchná časť. Leštený a lakovaný povrch.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475557227
Produktové číslo výrobcu244582