vidaXL TV skrinka 120x30x40 cm, recyklovaný masív [248100]

SKU
530754
189,35 € 157,79 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená TV skrinka v klasickom štýle má skutočne zaujímavý dizajn, a tak predstavuje nádherný doplnok do interiéru. Skrinka na Hi-Fi vežu je vyrobená z recyklovaného masívu, ktorý pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých stavieb.

Táto drevená TV skrinka v klasickom štýle má skutočne zaujímavý dizajn, a tak predstavuje nádherný doplnok do interiéru.

Skrinka na Hi-Fi vežu je vyrobená z recyklovaného masívu, ktorý pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých stavieb. Pozostáva z rôznych typov dreva, ako napríklad borovicového, tíkového, bukového, dubového, cédrového, mangového či akáciového dreva. Recyklované drevo sa preto vyznačuje vlastnosťami týchto typov dreva. Recyklované drevo je staré, zvetrané a usušené, a preto sa nezmršťuje ani neohýba. Vďaka vynikajúcemu remeselnému opracovaniu a krásnej textúre dreva je každý kus nábytku výnimočný a trochu odlišný od ostatných. TV skrinka s 2 zásuvkami a 1 priečinkom poskytuje množstvo úložného priestoru na multimediálne zariadenia, knihy či rôzne iné predmety. Skrinka na Hi-Fi vežu je už zostavená, nie je potrebné ju montovať.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu, čo mu dodáva na jedinečnosti. Farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery: 120 x 30 x 40 cm (Š x H x V)
Povrch: Leštený, natieraný a lakovaný

Doplňujúce informácie

S 2 zásuvkami a 1 priečinkom. Montáž nie je potrebná.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883570228
Produktové číslo výrobcu248100