vidaXL TV skrinka 100x40x45 cm recyklované tíkové drevo [325272]

SKU
535584
115,35 € 96,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená TV skrinka predstavuje dokonalý doplnok, ktorý vášmu interiéru dodá nádych rustikálneho šarmu. Táto televízna skrinka vyrobená z recyklovaného tíkového dreva je odležaná, vysušená v peci a jemne brúsená, aby poskytla veľmi hladký vzhľad.

Táto drevená TV skrinka predstavuje dokonalý doplnok, ktorý vášmu interiéru dodá nádych rustikálneho šarmu.

Táto televízna skrinka vyrobená z recyklovaného tíkového dreva je odležaná, vysušená v peci a jemne brúsená, aby poskytla veľmi hladký vzhľad. Tíkové drevo je známe svojou mimoriadnou pevnosťou, vďaka ktorej je oveľa vhodnejšie na nábytok ako akýkoľvek iný druh dreva. Tento televízny stolík má prírodnú farbu a robustnú dosku z tvrdého dreva. Môžete naň umiestniť televízor, router, multimediálne zariadenia alebo vystaviť ozdobné predmety, ako sú zarámované fotografie, ovocné koše alebo vázy. Táto drevená hifi skrinka je vybavená 2 zásuvkami a poskytuje dostatok priestoru na usporiadanie všetkých druhov menších predmetov na dosah ruky. Televízna skrinka je navyše odolná a ľahko sa čistí.

Dôležitá poznámka

Farby a štruktúra sa môžu kus od kusu líšiť, preto je každý TV stolík jedinečný, doručenie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklované teakové drevo, preglejka
Celkové rozmery: 100 x 40 x 45 cm (Š x H x V)

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286113301
Produktové číslo výrobcu325272