vidaXL TV skrinka 85x33x43,5 cm masívne mangovníkové drevo

SKU
578994
70,50 € 58,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Z tejto pútavej drevenej TV skrinky vyžaruje moderný šarm a bude skvelou súčasťou vašej izby. Masívne mangové drevo: Tento TV stojan je vyrobený z masívneho mangového dreva, čo je tvrdé drevo s hustou štruktúrou. Masívne mangovníkové drevo nielenže unesie aj vyššiu hmotnosť, ale odoláva aj opotrebovaniu časom.

Z tejto pútavej drevenej TV skrinky vyžaruje moderný šarm a bude skvelou súčasťou vašej izby.

Masívne mangové drevo

Tento TV stojan je vyrobený z masívneho mangového dreva, čo je tvrdé drevo s hustou štruktúrou. Masívne mangovníkové drevo nielenže unesie aj vyššiu hmotnosť, ale odoláva aj opotrebovaniu časom.

Priestranný úložný priestor

Táto televízna skrinka poskytuje dostatok úložného priestoru, aby ste mali DVD prehrávače, herné konzoly, streamovacie zariadenia a nosiče médií na dosah a prehľadne usporiadané.

Robustná stolová doska

Stabilná horná časť skrinky na médiá je ideálna na umiestnenie televízora a stereosystému alebo niektorých dekoratívnych predmetov, ako sú vázy alebo rastliny v kvetináčoch.

Železné nohy

Železné nohy tejto mediálnej skrinky zaisťujú robustnosť a stabilitu.

Dobre vedieť

Farby sa môžu líšiť kus od kusu, vďaka čomu je každý výrobok jedinečný a mierne odlišný od ostatných kusov. Dodávka je náhodná, čo zaručuje exkluzivitu a individualitu vášho produktu.

Vlastnosti

Materiál: Masívne mangovníkové drevo s prírodnou povrchovou úpravou, železo
Rozmery: 85 x 33 x 43,5 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VýrobcavidaXL
EAN8720845781293
Produktové číslo výrobcu352893