vidaXL Toaletný stolík s LED betónovo sivý 86,5x35x136 cm

SKU
581796
75,60 € 63,00 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Toaletný stolík určite zaujme svojimi rafinovanými rovnými líniami a asymetrickým tvarom prekypujúcim jedinečným štýlom! Trvácny materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Tento toaletný stolík určite zaujme svojimi rafinovanými rovnými líniami a asymetrickým tvarom prekypujúcim jedinečným štýlom!.

Trvácny materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

LED svetlo

Kozmetický stolík má aj LED žiarovky s USB, na ktorých sa dajú jednoducho prepínať režimy z teplej farby svetla až po studenú bielu. Dodané LED žiarovky okolo zrkadla osvetlia aj vašu krásu.

Dostatok úložného priestoru

Tento kozmetický stolík má na stole otvorené police, zásuvku a bočnú skrinku, čo poskytuje dostatok úložného priestoru, aby ste mali dôležité veci dobre usporiadané a na dosah ruky.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Poznámka

Každý produkt je dodávaný s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Spracované drevo, akryl
Rozmery: 86,5 x 35 x 136 cm (Š x H x V)

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286644119
Produktové číslo výrobcu808814