vidaXL Stredová pohovka s tmavosivými vankúšmi tíkový masív [316112]

SKU
538239
110,65 € 92,21 €
Nedostupné
Drevená stredová pohovka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor, a poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní.

Táto drevená stredová pohovka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor, a poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní.

Tento kus nábytku je vyrobený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Vďaka nahrubo čalúneným podložkám na sedadlo a operadlo je veľmi pohodlná. Pieskovaný povrch sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Záhradná pohovka je tiež ľahká, flexibilná a ľahko sa premiestňuje. Uľahčí vám to vytvorenie rôznych rozložení, ktoré budú vyhovovať vašim potrebám.

Vlastnosti

Farba podložky: Tmavosivá
Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody, látka (100% polyester)
Rozmery: 63 x 66 x 60 cm (Š x H x V)
Výška sedadla od zeme: 31 cm
Rozmer sedačky: 62,5 x 62,5 cm (Š x H)
Hrúbka podložky na sedadlo: 5 cm
Hrúbka podložky na operadlo: 15 cm

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Stredová pohovka
1 x Podložka na sedadlo
1 x Podložka na operadlo

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286300176
Produktové číslo výrobcu316112