vidaXL Stredová pohovka s 1 ramennou opierkou krémovo-biela akáciový masív [310642]

SKU
539616
116,50 € 97,08 €
Nedostupné
Stredová pohovka kombinuje štýl a funkčnosť, a je určená do exteriéru pre používanie po celý rok. Táto záhradná pohovka je vyrobená z masívneho akáciového dreva, tvrdého dreva s hustou kresbou. Krásne navrhnutá pohovka je stabilná, odolná a priťahuje pozornosť.

Táto stredová pohovka kombinuje štýl a funkčnosť, a je určená do exteriéru pre používanie po celý rok.

Táto záhradná pohovka je vyrobená z masívneho akáciového dreva, tvrdého dreva s hustou kresbou. Krásne navrhnutá pohovka je stabilná, odolná a priťahuje pozornosť. Vďaka vynikajúcemu remeselnému spracovaniu a nádhernej štruktúre dreva je každý kus mierne odlišný. Počas oddychu si môžete položiť ruku na lakťovú opierku. Husto polstrované vankúše poskytujú optimálne pohodlie. Môžete ju skombinovať s iným nábytkom a vytvoriť si tak svoje vlastné konfigurácie záhradného posedenia!.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte nábytok na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak budete výrobok skladovať vonku, zakryte ho vodovzdorným obalom. Po daždi alebo snežení utrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zabezpečte dostatočné prúdenie vzduchu, aby nábytok nepoškodila vlhkosť.

Vlastnosti

Farba podložky: Krémovo biela
Materiál: Akáciový masív s olejovým náterom, látka (100% polyester)
Rozmery: 70 x 65 x 60 cm (Š x H x V)
Hrúbka podložky na sedadlo: 10 cm
Hrúbka podložky na operadlo: 10 cm

Doplňujúce informácie

S pravou opierkou ruky. Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Pohovka
1 x Podložka na sedadlo
1 x Podložka na operadlo

Farbahnedá (svetlá)
VýrobcavidaXL
EAN8720286112380
Produktové číslo výrobcu310642