vidaXL Dvojitá strieška na altánok 310 g/m², 3x3 m, tehlová farba

SKU
579042
57,30 € 47,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vychutnajte si pobyt vonku s našou dvojitou strieškou na altánok počas slnečných aj upršaných dní! Tento náhradný baldachýn je vyrobený z trvácnej polyesterovej látky s vrstvou PVC, vďaka čomu je vodovzdorný. Strieška na altánok poskytuje ochranu pred slnkom, dažďom a inými nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Vychutnajte si pobyt vonku s našou dvojitou strieškou na altánok počas slnečných aj upršaných dní! Tento náhradný baldachýn je vyrobený z trvácnej polyesterovej látky s vrstvou PVC, vďaka čomu je vodovzdorný.

Strieška na altánok poskytuje ochranu pred slnkom, dažďom a inými nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Strieška má vystužené rohy pre dlhšiu trvácnosť. V balení sa nachádza aj zapínanie na suchý zips, ktoré umožní jednoduchú inštaláciu a upevnenie striešky k vášmu altánku. Upozorňujeme, že rám altánku nie je súčasťou balenia.

Vlastnosti

Farba: Tehlová
Celkové rozmery: 3 x 3 m (D x Š)
Rozmery vrchnej striešky: 82 x 82 cm (D x Š)
Hmotnosť látky: 310 g/m²
Tkanina: Polyester: 100%

Doplňujúce informácie

Vodovzdorná s vrstvou PVC. Vhodná na väčšínu 2-úrovňových štvorcových atlánkov s rovnakými rozmermi. V balení sa nachádza 1 x strieška na altánok, 16 x zapínanie na suchý zips.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883728278
Produktové číslo výrobcu46616