vidaXL Obdĺžniková stolová doska 70x80 cm, 25-27 mm, recyklovaný masív [286060]

SKU
529094
92,35 € 76,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená stolová doska s jednoduchým dizajnom s čistými líniami vnesie do vášho interiéru či vonkajších priestorov nádych rustikálnej atmosféry. Konštrukcia z dreveného masívu zabezpečuje stabilitu a pevnosť.

Táto drevená stolová doska s jednoduchým dizajnom s čistými líniami vnesie do vášho interiéru či vonkajších priestorov nádych rustikálnej atmosféry.

Konštrukcia z dreveného masívu zabezpečuje stabilitu a pevnosť. Náhradná stolová doska je vyhotovená z tropického recyklovaného masívu, ktorý sa vyrába z dreva pozbieraného zo starých stavieb, ako napríklad skladov, stodôl, kôlní, mlynov a domov. Takéto drevo je zmesou mangového, tvrdého či tíkového dreva, a preto má podobné vlastnosti ako tieto druhy dreva. Známky opotrebovania a viditeľná textúra dreva odrážajú históriu jednotlivých kúskov nábytku a dodávajú každému z nich jedinečný vzhľad. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie. Stolová doska z dreveného masívu je okrem toho vhodná na konferenčné, príručné, barové stolíky, stolíky na telefón, konzolové a nočné stolíky, no poslúži aj ako polica alebo doska na nábytok. Dosku môžete navyše skombinovať s rôznymi štýlmi stolových nôh podľa vášho vkusu. Stolová doska sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu, čo mu dodáva na jedinečnosti. Farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery: 80 x 70 cm (D x Š)
Hrúbka: 25 - 27 mm
Povrch: Leštený, natieraný a lakovaný

Doplňujúce informácie

S dvoma drevenými podperami.

Farbaviacfarebné
VýrobcavidaXL
EAN8719883794082
Produktové číslo výrobcu286060