vidaXL Stojan na víno na 42 fliaš masívne borovicové drevo [282470]

SKU
528124
58,30 € 48,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Do tohto moderného dreveného stojanu na víno budete môcť štýlovo uložiť, nechať odstáť a vystaviť vaše vína! Vo vašej domácnosti vytvorí vysokokvalitný prvok. Do tohto stojanu na víno sa zmestí až 42 fliaš vína. Jeho jednoduchý a čistý dizajn dodá vášmu obytnému priestoru nádych rustikálneho kúzla.

Do tohto moderného dreveného stojanu na víno budete môcť štýlovo uložiť, nechať odstáť a vystaviť vaše vína! Vo vašej domácnosti vytvorí vysokokvalitný prvok.

Do tohto stojanu na víno sa zmestí až 42 fliaš vína. Jeho jednoduchý a čistý dizajn dodá vášmu obytnému priestoru nádych rustikálneho kúzla. Bude to aj skvelý darček pre vašich priateľov a známych, ktorí milujú víno. Je vyrobený z pozinkovanej ocele a masívneho dreva a preto je extrémne odolný! Vďaka pribalenému montážnemu materiálu sa stojan na víno jednoducho montuje. Upozorňujeme, že fľaše vína nie sú súčasťou balenia.

Vlastnosti

Materiál: Masívne borovicové drevo a pozinkovaná oceľ
Rozmery: 61 x 22,5 x 61 cm (D x Š x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

Na 42 fliaš vína (fľaše nie sú súčasťou balenia). S montážnym príslušenstvom.

Farbabéžová
VýrobcavidaXL
EAN8719883589282
Produktové číslo výrobcu282470