vidaXL Skrinky na CD 2 ks dub sonoma 21x16x93,5 cm drevotrieska [802699]

SKU
528900
44,65 € 37,21 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru. Táto CD skrinka je vyrobená z prémiovej drevotriesky a je navrhnutá tak, aby dlho vydržala. Do elegantnej skrinky na CD sa zmestí až 80 CD vďaka 5 priestranným priehradkám. Stojan je vhodný aj pre DVD a Blu-Ray.

Táto skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru.

Táto CD skrinka je vyrobená z prémiovej drevotriesky a je navrhnutá tak, aby dlho vydržala. Do elegantnej skrinky na CD sa zmestí až 80 CD vďaka 5 priestranným priehradkám. Stojan je vhodný aj pre DVD a Blu-Ray. Vďaka úzkemu dizajnu ho môžete umiestniť aj do úzkych rohov a miestností. Moderný a jednoduchý dizajn sa bude hodiť do takmer všetkých interiérových štýlov.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 21 x 16 x 93,5 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Úložný priestor pre asi 80 CD (každá skrinka). Každá skrinka má 5 priehradiek. Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

V balení sa nachádza

2 x Skrinka

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286086438
Produktové číslo výrobcu802699