vidaXL Skrinka na rúru, dub sonoma 60x46x81,5 cm, drevotrieska [802500]

SKU
526641
53,35 € 44,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na rúru s jednoduchým dizajnom vám umožní optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytne množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok. Skrinka má jednu poličku, na ktorú sa umiestni rúra.

Táto skrinka na rúru s jednoduchým dizajnom vám umožní optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytne množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok.

Skrinka má jednu poličku, na ktorú sa umiestni rúra. Skrinka sa navyše dá jednoducho očistiť navlhčenou handričkou.

Poznámka

Pracovná doska nie je súčasťou balenia.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 60 x 46 x 81,5 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286132906
Produktové číslo výrobcu802500