vidaXL Skrinka na mikrovlnku, čierna 60x57x207 cm, drevotrieska [802547]

SKU
528899
134,95 € 112,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na mikrovlnku s jednoduchým dizajnom vám umožní optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytne množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok.

Táto skrinka na mikrovlnku s jednoduchým dizajnom vám umožní optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytne množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok.

Skrinka má štyri poličky, ktoré ponúkajú dostatok priestoru na odkladanie misiek, tanierov, hrncov či iných kuchynských potrieb. Poličky zvonku chránia dvoje dvierka, aby sa odložené veci nezašpinili. Skrinka sa navyše dá jednoducho očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 60 x 57 x 207 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286133378
Produktové číslo výrobcu802547