vidaXL Skrinka na CD, biela 102x23x89,5 cm, drevotrieska [801787]

SKU
527243
60,65 € 50,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru. Je štýlová, ale praktická a ideálna na uloženie vašej hudobnej zbierky.

Táto skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru.

Je štýlová, ale praktická a ideálna na uloženie vašej hudobnej zbierky. 15 otvorených priehradiek ponúka nielen dostatok úložného priestoru na uloženie zvukových záznamov, ale je tiež ideálna na uloženie akéhokoľvek príslušenstva pre vašu zbierku. Odkladacia skrinka je vyrobená zo silnej drevotriesky, vďaka čomu je mimoriadne pevná a odolná. Okrem toho môže slúžiť ako kartotéka pre kanceláriu alebo pracovňu, alebo aj ako spálňová skrinka. Čistenie a montáž knižnice sú jednoduché. Je to skvelé riešenie úložného priestoru pre organizáciu vášho domova. Táto CD skrinka je presne to, čo potrebujete!.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 102 x 23 x 89,5 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 15 otvorenými priečinkami. Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883914893
Produktové číslo výrobcu801787