vidaXL Skrinka na CD, biela 102x16x177,5 cm, kompozitné drevo [801778]

SKU
527858
130,40 € 108,67 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru. Je štýlová, praktická a ako stvorená na prehľadné usporiadanie vašej hudobnej zbierky. 30 otvorených priečinkov poskytuje množstvo úložného priestoru na CD a zároveň sa v nich nájde miesto aj na rôzne doplnky k vašej kolekcii.

Táto skrinka na CD bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho obytného priestoru.

Je štýlová, praktická a ako stvorená na prehľadné usporiadanie vašej hudobnej zbierky. 30 otvorených priečinkov poskytuje množstvo úložného priestoru na CD a zároveň sa v nich nájde miesto aj na rôzne doplnky k vašej kolekcii. Úložná skrinka je vyrobená z pevného kompozitného dreva, vďaka čomu je mimoriadne robustná a trvácna. Okrem toho môže poslúžiť aj ako kartotéka do kancelárie alebo pracovne, či ako skrinka do spálne. Knižnica sa jednoducho čistí a montuje. Je to skvelé riešenie úložného priestoru pre organizáciu vášho domova. Táto CD skrinka je presne to, čo potrebujete!.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Spracované drevo
Rozmery: 102 x 16 x 177,5 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 30 otvorenými priečinkami. Výrobok je potrebné poskladať.

Poznámka: Bočný panel skrinky pozostáva z dvoch spojených častí.

VAROVANIE

Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.

Poznámka

Bočný panel skrinky pozostáva z dvoch spojených častí.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883914800
Produktové číslo výrobcu801778