vidaXL Škrabadlo pre mačky so sisalovými stĺpikmi tmavosivé 92 cm [171514]

SKU
552011
45,15 € 37,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Mačací strom mačkám poskytne perfektné miesto, kde sa môžu zabávať škrabaním či lezením alebo sa ukryť do domčeka, pozorovať okolie a nerušene odpočívať.

Tento mačací strom mačkám poskytne perfektné miesto, kde sa môžu zabávať škrabaním či lezením alebo sa ukryť do domčeka, pozorovať okolie a nerušene odpočívať.

Zíde sa hlavne počas zimných mesiacov, keď vaši malí kamaráti trávia väčšinu času vnútri a nemajú dostatok pohybu, pretože sa budú mať kde ponaťahovať a pohrať. Vaši chlpatí priatelia si môžu ostriť pazúriky na škrabacích stĺpikoch obalených sisalovým lanom, ktoré im poskytnú zdravý spôsob ako si tento svoj inštinkt trénovať. Budú sa veselo naháňať a skákať hore dole po strome. Keď sa vašim malým kamarátom prestane chcieť hrať, zaiste si radi oddýchnu na plošinách v hornej časti, odkiaľ majú lepší výhľad. Alebo sa môžu schovať do útulného domčeka a pospať si či len tak odpočívať na pohodlnom plyšovom sedadle. V spodnej časti sa nachádza rampa, po ktorej môžu liezť. Vďaka týmto zábavným vymoženostiam sa mačací strom stane tým najobľúbenejším miestom vášho chlpatého miláčika!.

Vlastnosti

Farba: Tmavosivá
Materiál: Kompozitné drevo, plyš, sisal
Celkové rozmery: 35 x 54 x 92 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S rampou, domčekom, škrabacími stĺpikmi a plošinami. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286761069
Produktové číslo výrobcu171514