vidaXL Skladacie záhradné ležadlá so strieškou 2 ks hliník a textilén čierne [312458]

SKU
538960
158,50 € 132,08 €
Nedostupné
Ležadlá sú dokonalými spoločníkmi pre voľný čas na dovolenke, aby ste si mohli oddýchnuť a užiť si ich. Sú vybavené nastaviteľnými strieškami a operadlami, aby vám ponúkli najvyššie pohodlie.

Tieto ležadlá sú dokonalými spoločníkmi pre voľný čas na dovolenke, aby ste si mohli oddýchnuť a užiť si ich.

Sú vybavené nastaviteľnými strieškami a operadlami, aby vám ponúkli najvyššie pohodlie. Vďaka sklopnej konštrukcii a hliníkovému rámu sú pevné, ľahké a priestorovo nenáročné, a ľahko sa premiestňujú bez veľkého úsilia. Lehátka sú vyrobené z extra silného textilu, ktorý poskytuje bezpečné sedenie a zaručuje pohodlný odpočinok. Pri ležaní na vonkajšom lehátku na záhrade alebo na pláži si užijete krásny deň. Doprajte si chvíle relaxu!.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie: Použite jemný mydlový roztokSkladovanie

Ak je to možné, skladujte nábytok na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak budete výrobok skladovať vonku, zakryte ho vodovzdorným obalom. Po daždi alebo snežení utrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zabezpečte dostatočné prúdenie vzduchu, aby nábytok nepoškodila vlhkosť.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Hliník, oceľ, textilén
Rozmery: 186 x 58 x 75-105 cm (D x Š x V)
Výška sedadla od zeme: 25,5 cm

Doplňujúce informácie

Nastaviteľné operadlo a strieška proti slnku. Skladací dizajn umožňuje jednoduchú prepravu a skladovanie.

V balení sa nachádza

2 x Ležadlo

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286136690
Produktové číslo výrobcu312458