vidaXL 3-v-1 servírovací vozík čierny polypropylén

SKU
581790
244,75 € 203,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pojazdný servírovací vozík s 80 l vedrom na ľad je ideálny na vonkajšie stretnutia. Navyše ho môžete použiť ako priestor na prírpavu jedla alebo odkladací stôl. Odolný materiál: Polypropylén (PP) je obľúbený plast, ktorý je zároveň jedným z najpoužívanejších materiálov v exteriérovom nábytku.

Tento pojazdný servírovací vozík s 80 l vedrom na ľad je ideálny na vonkajšie stretnutia.

Navyše ho môžete použiť ako priestor na prírpavu jedla alebo odkladací stôl.

Odolný materiál

Polypropylén (PP) je obľúbený plast, ktorý je zároveň jedným z najpoužívanejších materiálov v exteriérovom nábytku. Je ľahký, pevný a odolný voči nárazom. Jeho odolnosť voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom uľahčuje čistenie a údržbu.

Funkcia 3 v 1

Servírovací vozík s kolieskami kombinuje priestor na prípravu, úložný priestor a chladničku v jednom. Ľad v nádobe dokáže udržať nápoje chladné až niekoľko hodín. So zatvorenými vekami môže byť horný povrch použitý ako praktický priestor na prípravu jedla.

Dizajn s imitáciou textúry dreva

Servírovací vozík má dizajn s imitáciou textúry dreva, ktorý dodá vášmu vonkajšiemu obytnému priestoru nádych prirodzeného šarmu.

Pohodlný dizajn

Servírovací vozík má horné veká, ktoré sa dajú ľahko zdvihnúť, a bočný stojan na korenie pre ľahký prístup k nápojom a koreninám. Vstavaný otvárač na fľaše na boku chladiča uľahčuje otváranie nápojov. Spodná priehradka ponúka ďalší úložný priestor na nápoje, taniere, riad, papierové utierky atď.

Jednoduché presúvanie

Servírovací stolík má 4 pevné kolieska, vďaka ktorým sa s ním dá ľahko pohybovať a podeliť sa s priateľmi o ľadovo vychladené nápoje. Okrem toho sú 2 z nich uzamykateľné, aby vozík zostali na svojom mieste tam, kde chcete.

Vonkajšia drenážna rúrka

Vonkajšia drenážna trubica na zadnej strane umožňuje rýchle a jednoduché odstránenie vody.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Polypropylén (PP)
Rozmery: 102 x 46 x 86,5 cm (D x Š x V)
Rozmery nádoby na ľad: 67,5 x 36 x 32 cm (D x Š x V)
Rozmery spodnej priehradky: 64,5 x 39 x 29 cm (D x Š x V)
Kapacita vedra na ľad: 80 l

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VýrobcavidaXL
EAN8720845789640
Produktové číslo výrobcu364169